Sări la conţinut

Dovezi

06/12/2010

Romani cap. 1:19-20 Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei, căci Dumnezeu le-a arătat. De la crearea lumii, însuşirile Lui invizibile – puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui – au fost percepute clar, fiind înţelese din ceea ce a fost creat, pentru ca ei să fie fără scuză,
6 comentarii leave one →
 1. VladC permalink
  06/12/2010 12:48 pm

  Soarele,luna,norisori si plante.Cum de nu mi-am dat seama pana acum ? Acum totul are sens. Este absolut evident ca numai Dumnezeul crestinilor putea face asa ceva.Si este si mai clar ca doar interpretarea ta a bibliei este cea corecta. Toti ceilalti crestini sunt falsi . Toti ceilalti credinciosi sunt falsi . Acum inteleg . Multumesc .

 2. VladC permalink
  06/12/2010 2:40 pm

  oooh and off-topic: Am ajuns pe la jumatatea cartii pe care mi-ati trimis-o….e din ce in ce mai proasta. Just thought you should know 🙂 A fost fantastica ideea ca datorita evolutiei o sa ne creasca o lingura in locul mainii drepte in curand,pentru ca folosim linguri de nu stiu cati ani si la stanga o sa ne apara o periuta de dinti . Spune multe despre cat cunoaste banana-man in legatura cu evolutia.

  • 06/12/2010 3:04 pm

   @VladC
   Intai scoate toate presupunerile, toate cuvintele „posibil”, „poate”, „nu stim sigur”, „probabil” din teoria evolutiei si vezi daca mai ramai cu ceva la urma.

 3. VladC permalink
  06/12/2010 3:25 pm

  Am „The origin of species”(lipsita totusi de cei peste 150 de ani de progres stiintific ce s-au scurs de atunci) pe birou …. zi la ce pagina vrei sa deschidem cartea,scot cuvintele si vedem ce mai ramane. Si daca tot esti dispus la exercitii de genu asta,hai sa luam cartea lui Ray Comfort,taiem toate erorile de logica,toate povestile tesute pe baza unor premize false,toate minciunile,toate analogiile ridicole si hai sa vedem daca ramanem cu mai mult de 3 pagini(Cu indulgenta).

 4. Robotu' de servici permalink
  07/12/2010 12:33 am

  Pai dovezile nu sunt „reale” prin definitie? Asta vis-a-vis de imagine…

  „The stars died so you could be here today.” (Lawrence Krauss)

  Mult mai poetic si mai inaltator decat Romani 19-20…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: