Sări la conţinut

Pune-ti centura de siguranta!

25/09/2010

Cu ani in urma, un spot tv, prin vocea grava a comentatorului ridica urmatoarea intrebare: „ce-i trece prin cap unui condcator auto in momentul unui impact frontal, daca nu si-a pus centura?” In timp ce comentatorul vorbea, spotul infatisa cu incetinitorul impactul suferit de un manechin lipsit de centura de siguranta. In momentul impactului, axul volanului ii intra prin cap. Apoi comentatorul continua pe un ton sumbru:”…axul volanului… Poti invata multe de la un manechin. Pune-ti centura!”

Cum de a permis cenzura aceasta tactica a fricii? Acea reclama a tulburat inima conducatorilor auto. Si motivul este clar: se spunea adevarul. E inspaimantator sa suferri o ciocnire frontala si sa nu ai centura pusa.

Iti fac cunoscut adevarul Evangheliei. Biblia ne aduce la cunostinta urmatoarele : „Grozav lucru este sa cazi in mainile Dumnezeului celui viu!” (Evrei 10:31). Este normal sa-ti fie frica, caci te afli in pericol sa fii condamnat vesnic. Te vei ciocni cu Legea lui Dumnezeu, Lasa sa se desfasoare in fata ochiloe rai cu incetinitorul Ziua Judecatii. Priveste indeaproape la consecintele infioratoare de a nu-ti fi pus centura mantuirii lui Dumnezeu.

„Dumnezeu nu crede in atei” – Ray Comfort (pag. 136)

Multi m-au acuzat si acuza Biblia ca ii manipuleaza prin frica pe oameni. Totusi eu nu incerc decat sa spun adevarul si sa avertizez oamenii fie ca acestia sunt sceptici fie ca sunt ignoranti.  Nu poti sa negi constiinta ta care te condamna, nu poti sa ignori realitatea binelu si a raului pe care o cunosti. Toate acestea duc catre un Creator. Toata natura cu minunatiile ei te indruma catre un Designer Inteligent. Nu pierde timpul, de nimic nu poti fi sigur in afara de faptul ca moartea este 100% sigura. Un sondaj a descoperit ca 10 din 10 oameni ajung sa moara.

3 comentarii leave one →
 1. eminescinescu permalink
  26/09/2010 5:42 pm

  Dumnezeu e ateu … think about it :)) …

 2. adevarul e la mijloc permalink
  26/09/2010 6:33 pm

  Da,dar câte sondaje arata ce se întamplă(daca se întâmplă)dupa ,,moarte”?

 3. 27/09/2010 9:15 am

  „Toata natura cu minunatiile ei te indruma catre un Designer Inteligent.”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Intelligent_design
  Poate te lamuresti si tu ca Design-ul Inteligent este o prostie cat casa de mare.

  Dar citeste tot.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: