Sări la conţinut

Scuzati inactivitatea

04/08/2010
by

Pentru cateva zile am fost plecat, si inca voi mai fi pentru cateva de acum incolo. Nu prea am acces la internet de aceea nici nu am prea mai dat nici un semn de viata.

Va multumesc ca va dati atat de mult interesul pentru lucrurile ce despart crestinismul de ateism si imi cer iertare de la toti pentru faptul ca nu am reusit intotdeauna sa raspund la toate intrebarile si neintelegerile voastre.

Va las un singur lucru la care sa va ganditi, poate chiar in noaptea aceasta vi se va cere inapoi sufletul si va veti da seama ca Dumnezeul Bibliei, Cel pe care Il negati exista si tot ceea ce spune Biblia este adevarat.

Cred ca ar tebui sa luati in calcul aceasta optiune intr-un mod mult mai serios. Lasati mandria, intoarceti-va din pacat si puneti-va inima sa cerceteze realitatea Lui Dumnezeu si a lui Isus Hristos. Daca ceea ce spune Biblia despre Dumnezeu este adevarat ar trebui sa fiti 100% siguri ca Dumnezeu nu exista ca sa aveti curajul sa faceti ceea ce facet in prezent fata de El.

Pocaiti-va (intoarceti-va de la pacat si cereti iertare lui Dumnezeu) si credeti ca Isus a luat asupra lui vina voastra si a ispasit pedeapsa meritata de voi.

One Comment leave one →
 1. abis permalink
  05/08/2010 9:37 am

  „Va las un singur lucru la care sa va ganditi, poate chiar in noaptea aceasta vi se va cere inapoi sufletul si va veti da seama ca Dumnezeul Bibliei, Cel pe care Il negati exista si tot ceea ce spune Biblia este adevarat.

  Cred ca ar tebui sa luati in calcul aceasta optiune intr-un mod mult mai serios”

  Iti las un singur lucru la care sa te gandesti, poate chiar in noaptea aceasta ti se va cere inapoi sufletul si iti vei da seama ca Vishnu, Cel pe care Il negi, exista si tot ceea ce spun Puranele este adevarat.

  Cred ca ar trebui sa iei in calcul aceasta optiune intr-un mod mult mai serios.

  „ar trebui sa fiti 100% siguri ca Dumnezeu nu exista ca sa aveti curajul sa faceti ceea ce facet in prezent fata de El”
  Mai concret, ce fac fata de el??
  Ti-am mai spus, nu suntem siguri 100% ca nu exista. Are exact aceeasi sansa de a exista pe care o are oricare alta zeitate, de la Zamolxe pana la Manitu, toate sunt sustinute de argumente la fel de solide.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: