Sări la conţinut

Ceva muzica pentru atei

17/07/2010

puteti canta si voi:

Monkey Scheme
by http://www.apologetix.com/

Here they come – talkin’ down at me – I get the funniest looks ‘cause – I said I don’t believe / They say we were monkeys – They think they’re sayin’ something profound / But where’s their missing link at? There weren’t any bodies found / They built a man from a hog’s tooth – They called a lie the truth / And any time they get busted – They sell you something new / They say we were monkeys – I think that they’ve been monkeyin’ around / Cause they’re too busy changin’ their books and their studies ‘round / They’re just tryin’ to defend it – they got a lot to re-explain / Where they’ve done excavation – they keep uncoverin’ mistakes / Any time – or anywhere – Just look over the boulders – You’ll see that man’s been there / They say we were monkeys – I think their heads are stuck in the ground / Cause they’re too busy diggin’ and putting the Bible down

SPOKEN:
Java Man was the skull of a gibbon; Nebraska Man was the tooth of a pig and / The Piltdown Man was a lowdown sham; They built that man from an organutan / Ramapithicus wasn’t complete; He’s a fragment of jaw and a couple of teeth / Addition skeletons show us today that he isn’t our relative – only an ape / Australapithicus alias Lucy, The fossil of this is just vague and confusing / The wonderful knee bone they’re proud to possess was 200 feet deeper – a mile from the rest / Neanderthal Man was prob’ly deficient in Vitamin D or it might’ve been rickets / But he had religion and musical instruments, fire and tools and from you he’s no different

They say we were monkeys but people came from dust in the ground / But they’re too busy thinkin’ to look into what we’ve found / They’re just kinda pretending, but I know why they seem afraid / If we come from creation, you need God’s son to be saved / They say we were monkeys but there was no evidence found / Still you’d better get ready – They’ll make it up anyhow…

13 comentarii leave one →
 1. 17/07/2010 8:53 pm

  [comentariu sters de moderator, nu face obiectul acestui blog]

 2. 20/07/2010 5:29 pm

  funny

 3. 20/07/2010 7:30 pm

  :)) Super tare melodie.

 4. abis permalink
  21/07/2010 8:52 am

  Imi pare rau ca nu pot asculta melodia, nu am sunet la calculator.

  Insa pot sa iti pun o intrebare referitoare la dovezile care sustin evolutia sua creatia. În cromozomul nr. 10 al ADN-ului uman s-a descoperit o anomalie specifică infecției cu ceea ce se numește un retrovirus endogen (ERV). Un asemenea virus copiază informația genetică din propriul acid ribonucleic (ARN) pe care o introduce în ADN-ul celulei infectate. Fenomenul se numește transcripție inversă și, mai pe înțelesul profanilor, produce o modificare specifică în codul genetic al celulei infectate, modificarea stabilindu-se permanent într-unul dintre cromozomi. Atunci când celula atacată este reproductivă (ovul, spermatozoid, sau ovul fecundat), mutația produsă de virus se reproduce în TOATE celulele copilului rezultat și în toate celulele a 50% din toți urmașii direcți ai acestui copil până la sfârșitul lumii dacă linia de urmași se menține până atunci.

  Interesant este că, de asemenea, în cromozomul nr. 10 al ADN-ului de cimpanzeu s-a descoperit exact în aceeași poziție o infecție cu exact același tip de retrovirus. Desigur, poate fi o coincidență, dar ar fi de menționat că șansele ca o asemenea infecție să apară la întâmplare la indivizi neînrudiți și rezultatul infecției să se fixeze exact pe aceeași secvență a aceluiași cromozom sunt de 1 la 3 miliarde (calculat pe bune, nu cifră scoasă din burtă).

  Până aici puteți să credeți ce vreți voi. Dar avem și cromozomul nr 1 al ambelor specii care poartă urmele unei infecții cu un alt retrovirus care, tot întâmplător, s-a fixat identic pe poziții omoloage. Idem cromozomul 19. Și 6. Și… de fapt există 16 infecții cu ERV în ADN-ul uman identice cu 16 infecții în ADN-ul de cimpanzeu. Calculeaza tu care este probabiltatea ca toate cele 16 sa fie coincidente… Eu mă abțin să exprim numeric probabilitatea asta, mai ales că mintea umană reușește cu mare greutate să lucreze cu cifre atât de mici pe care încă să le mai considere diferite de zero.

  Aștept cu interes dovezi similare ale ”teoriei” creaționiste.

  • 22/07/2010 6:47 pm

   Bun, dar cum ramane cu toate coincidentele evolutive ce au avut loc de-a lungul „miliardelor de ani” pana am aparut noi?

   • abis permalink
    23/07/2010 10:49 am

    Deci n-ai inteles nimic din mesajul meu. 😦

    Te rog citeste cu mai multa atentie.

    Ideea pe care o subliniez acolo ca sansa ca asemanarile pe care le gasim in ADN-ul nostru si al cimpanzeilor sa fie intamplatoare este infima. Sansa ca in mod independent un stramos al nostru si un stramos al cimpanzeilor sa fi fost infectati cu aceiasi 16 retrovirusi care si-au lasat urmele in ADN exact in aceleasi locuri este extrem de mica, atat de mica incat poate fi considerata ca si zero. Si ca o explicatie mult mai rezonabila este ca in trecut cimpanzeii si oamenii au avut un lant de stramosi comuni care au suferit acele infectii.

    In concluzie: sansa extrem de mica pe care ar avea-o astfel de coincidente este un argument in plus in favoarea teoriei evolutioniste.

    Si nu uita de rugamintea din final: astept dovezi stiintifice in favoarea teoriei creationiste.

 5. 02/08/2010 7:43 pm

  abis tin sa ti spun ca nu tot ce zbozra se mananca.
  am impresia ca tot ce scuipa uni u iei de bun
  da mai multe detali cu cea ce susti.
  asa e si bunicu ca tine, se pare ca semanati.
  eu zic cerceteza si dupaia vorbeste, si nu loa ce arunca alti de bun.

  • abis permalink
   03/08/2010 8:44 am

   Un link care sper sa-ti fie util:

   http://www.scribd.com/doc/13141224/Gramatica-de-baza-a-limbii-romane

   • 03/08/2010 4:44 pm

    .Dacă eşti în căutarea argumentelor ştiinţifice pentru creaţionism şi/sau împotriva evoluţionismului, îţi recomandăm să consulţi “Răspunsuri în Geneza” – http://www.answersingenesis.org, şi Institutul pentru Cercetarea Creaţiei – http://www.icr.org. Scopul acestui articol este acela de a explica de ce, conform cu Biblia, există dezbaterea creaţionism versus evoluţionism. Romani 1:25 declară: „căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu, şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin.”

    Un factor cheie pe care toţi trebuie să îl recunoaştem este că majoritatea covârşitoare a oamenilor de ştiinţă care cred în evoluţie sunt de asemenea atei sau agnostici. Există de asemenea unii care cred într-o formă de evoluţie teistică, precum şi alţii care cred că Dumnezeu există dar că el nu este implicat în ceea ce priveşte crearea lumii, totul decurgând ca procese naturale. Există alţii care în mod onest se uită şi examinează date şi informaţii şi ajung la concluzia că evoluţia se potriveşte mai bine cu aceste date. Din nou, totuşi, aceştia din urmă reprezintă o proporţie insignifiantă a oamenilor de ştiinţă care susţin teoria evoluţiei. Vasta majoritate a oamenilor de ştiinţă evoluţionişti cred că viaţa a evoluat în întregime fără vreo intervenţie a unei Fiinţe superioare. Evoluţia este prin definiţie o ştiinţă naturalistă.

    Pentru ca ateismul să fie considerat adevărat, trebuie să existe o explicaţie credibilă pentru modul cum au căpătat existenţă universul şi viaţa. Deşi au existat opinii cu privire la anumite forme de evoluţie înaintea lui Charles Darwin, acesta a fost primul care a elaborat un model care a părut plauzibil pentru funcţionarea evoluţiei – selecţia naturală. Darwin s-a considerat la un moment dat în viaţa sa drept creştin, însă ceva mai târziu el a renunţat la credinţa creştină şi la existenţa lui Dumnezeu ca urmare a unor tragedii ce s-au petrecut în viaţa sa. Teoria evoluţiei a fost “inventată” astfel de un ateu. Scopul lui Darwin nu fusese acela de a nega existenţa lui Dumnezeu, însă evident că la această concluzia a ajuns prin lansarea teoriei evoluţiei. Evoluţionismul este motivaţia de bază a ateilor. Evoluţioniştii de azi nu ar admite că scopul lor este să ofere o explicaţie alternativă la originile vieţii şi astfel să ofere un fundament pentru ateismul lor. Cu toate acestea, conform Bibliei, acesta este exact motivul pentru care teoria evoluţiei există.

    Biblia ne spune că „Nebunul spune în inima lui ‘Nu există Dumnezeu” (Psalmul 14:1; 53:1). De asemenea, Biblia proclamă faptul că oamenii nu au nici o scuză pentru a nu crede în Dumnezeu Creatorul lor „În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui, se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi” (Romani 1:20). Conform Bibliei, oricine neagă existenţa lui Dumnezeu este un nebun. De ce, atunci, sunt atâţia oameni, inclusiv unii care îşi spun creştini, şi care acceptă ceea ce spun evoluţioniştii interpretând doar nişte date? Aşa cum spune Biblia, toţi aceştia sunt nişte nebuni ! Nebunia nu implică însă lipsa inteligenţei. Mulţi dintre evoluţionişti pot fi strălucitori din punct de vedere intelectual. Nebunia indică însă inabilitatea de a aplica în mod corect principiile cunoaşterii. Proverbe 1:7 ne spune că „Frica Domnului este începutul ştiinţei; dar nebunii nesocotesc înţelepciunea şi învăţătura”.

    Oamenii de ştiinţă evoluţionişti batjocoresc creaţionismul ca fiind neştiinţifică şi spun adesea că aceasta nu este demnă de examinare ştiinţifică. Ei spun că pentru ca o teorie să fie considerată ca o ştiinţă, ea trebuie să poată fi testată şi observată, prin urmare trebuie să fie supusă legilor naturii. Creaţionismul este, prin definiţie, supranatural. Dumnezeu şi supranaturalul nu pot fi observate sau testate (astfel că argumentul cade), prin urmare creaţionismul nu poate fi considerat ca o ştiinţă. Prin urmare, toate datele sunt filtrate prin teoria preconcepută, presupusă şi preacceptată a evoluţiei, fără a fi luate în considerare explicaţiile alternative.

    Cu toate acestea, originea universului şi a vieţii nu pot fi testate şi observate. Atât creaţionismul cât şi evoluţionismul sunt sisteme de valori bazate pe credinţă în ceea ce priveşte originile universului şi vieţii. Nici una dintre aceste teorii nu poate fi testată pentru simplul motiv că nu putem călători în trecut cu miliarde (sau mii) de ani pentru a observa în mod practic modul cum universul şi viaţa au luat fiinţă. Evoluţioniştii resping teoria creaţionistă pe baza faptului că i-ar forţa în mod logic să respingă evoluţionismul ca o explicaţie “ştiinţifică” în ceea ce priveşte originile. Evoluţionismul, cel puţin în ceea ce priveşte chestiunea originilor, nu se află în consonanţă cu definţia de “ştiinţă”. Evoluţionismul presupune că deţine singura explicaţie cu privire la origini care ar putea fi testată, ceea ce nu este adevărat, aşa cum am văzut mai sus. Oamenii de ştiinţă care susţin teoria evoluţiei resping teoria creaţionistă cu privire la origini fără a examina măcar fundamentele ei, şi asta doar pentru că ea nu se potriveşte cu definiţia lor îngustă şi ilogică a termenului “ştiinţă”.

    Dacă este adevărat creaţionismul, atunci înseamnă că există un Creator faţă de care avem să dăm socoteală. Evoluţia este teoria care permite existenţa ateilor. Evoluţionismul le oferă ateilor o bază pentru a-şi explica de ce viaţa lor există departe de un Dumnezeu Creator. Evoluţia neagă nevoia pentru ca un Dumnezeu să fie implicat în univers. Evoluţia este “teoria creaţiei” pentru “religia” ateismului. Conform cu Biblia, alegerea este clară. Noi putem crede Cuvântul Dumnezeului nostru întru totul puternic şi atoatecunoscător, sau putem crede explicaţiile “ştiinţifice” şi ilogice ale nebunilor.
    as avea sati spun mai multe Abis dar lasa asa.

   • 03/08/2010 6:11 pm

    @crestiensciprian
    Multumim pentru interventia ta. Te rugam, totusi, sa te limitezi la cateva fraze in rubricile de comentarii.

 6. abis permalink
  04/08/2010 3:21 pm

  @crestiensciprian
  Era suficient sa pui link catre articolul de unde ai copiat, nu sa transcrii aici totul…

  http://www.answersingenesis.org este un site pe care l-am studiat si nu am gasit niciun argument stiintific in favoarea teoriei creationiste. Daca tu ai intalnit vreunul care mie mi-a scapat, te rog sa-l mentionezi

  „majoritatea covârşitoare a oamenilor de ştiinţă care cred în evoluţie sunt de asemenea atei sau agnostici” – in realitate majoritatea oamenilor de stiinta sunt atei. Iar cei mai multi atei sunt, conform statisticilor, printre psihologi. 🙂

  „Pentru ca ateismul să fie considerat adevărat…”
  Nu inteleg cum poate fi neadevarat. 🙂 Ateismul este pozitia celor care nu au credinta in niciun zeu, cum poate fi acest lucru adevarat sau fals? 🙂

  „Evoluţionismul este motivaţia de bază a ateilor”
  Nu, motivatia de baza a ateilor este lipsa dovezilor care sa sustina teoriile religioase.

  „Evoluţioniştii resping teoria creaţionistă pe baza faptului că i-ar forţa în mod logic să respingă evoluţionismul ca o explicaţie “ştiinţifică” în ceea ce priveşte originile.”
  Nu, evolutionistii o resping pentru ca nu exista dovezi care sa sustina teoria creationista… Si pentru ca toate descoperirile facute sustin teoria evolutionista…

  „nu se potriveşte cu definiţia lor îngustă şi ilogică a termenului “ştiinţă”.”
  Care este definitia „larga si logica” a termenului „stiinta”? :))

  „Evoluţia este teoria care permite existenţa ateilor”
  Gresit, ateii existau si in antichitate, cand nu se auzise despre evolutionism

  „as avea sati spun mai multe”
  Nu cred ca poti sa-mi spui mai multe despre creationism decat am citit deja… Dar esti liber sa incerci.

 7. 05/12/2010 7:27 pm

  Ca tot veni vb de muzica, uite aicea una si pentru voi : http://www.youtube.com/watch?v=uIwiPsgRrOs – enjoy !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: