Sări la conţinut

Craig Venter – „creatorul” vietii?!?!

01/06/2010

Am citit in ultima perioada pe bloguri ateiste si site-uri de stiinta despre acest Craig Venter ca fiind cel care a creat viata. Astfel ateii au prins ocazia sa adauge inca un argument care arata, dupa cum spun ei, ca Dumnezeu nu exista.

Ne confruntam astazi cu aceleasi probleme cu care ne confruntam mereu. Asa cum Discovery si National Geograpic fac afirmatii de domeniul science-fiction si al imaginatie pe care oamenii le iau ca adevarate crezand ca acesti oameni de stiinta stiu mai bine si nu mai este nevoie de cercetare.

La prima vedere “Craig Venter, creatorul vietii” pare incredibil nu? Dar daca cercetati putin veti observa ca nu a creat viata deloc. El a folosit materialele lui Dumnezeu, materiale pe care Dumnezeu le-a creat. Si chiar si Craig Venter recunoaste aceasta intr-un interviu acordat la CNN:

CNN: Ai creat o nouă viaţă?
Venter: Am creat o noua celula. Este vie. Dar nu am creat viaţa de la zero.
Am creat, asa cum este toata viata de pe planeta, dintr-o celula vie. 1.

Foarte tare nu? Nici nu ma asteptam sa spuna altceva. Intotdeauna oamenii de stiinta evolutionisti ne-au speriat cu povestea ca toata viata a aparut dintr-o celula aparuta undeva, candva intr-o “balta”. Dar celula aceea cum a aparut, multi oameni simpli nu stiu ca celula aceea mica este foarte complexa in sine.

Oamenii nu pot crea viata de la zero, dar NIMICUL de la sine a reusit, spun evolutionistii. Nu vi se pare ca este un nonsens?

Se bat campii degeaba, natura este dovada ca exista un Creator, Dumnezeu.

________________________________

1. http://edition.cnn.com/2010/HEALTH/05/21/venter.qa/index.html?hpt=Sbin

2 comentarii leave one →
 1. sintetic permalink
  03/06/2010 8:46 pm

  I. Craig Venter nu a afirmat ca a creat viata. E doar o exagerare tipica massmediei. El a creat primul ADN artificial care a fost injectat mai apoi intr-o celula vie. ADN-ul fiind sursa de stocare a informatiei, celula noua a fost „reprogramata” sa indeplineasca functiile dorite de cercetatori. Practic i-a fost inlocuit softul original cu unul scris de ei astfel in cat sa celula sa le urmeze instructiunile.

  II. Nu exista nici o legatura intre aceasta descoperire, importanta fara indoiala si (ne/)existenta lui Dumnezeu. Ea nu dovedeste si nici nu infirma nimic in legarura cu acest subiect.

  @Claudiu: Ia arunca un ochi aici http://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man

  • 04/06/2010 1:39 pm

   Eu stiu ca nu a afirmat ca a creat viata, si tocmai despre aceasta exagerare vorbesc pe care unii o iau de buna. Mai ales cei care sunt foarte inversunati impotriva creationismului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: