Sări la conţinut

Ateii si homosexualitatea

13/01/2010

Un crestin spune ca “Homosexualitatea este o alegere.” Un ateu ii raspunde “Nu este o alegere in acelasi fel in care nu poti alege sa fi de culoare neagra. Ai fost nascut alb. Homosexualii se nasc homosexuali.”

Noi toti suntem nascuti cu potentialul de a deveni homosexuali. Asta pentru ca am mostenit o natura pacatoasa careia ii place sa faca raul. Noi putem (si o facem) sa alegem sa mintim sau sa furam, sa poftim sau sa hulim; si fiecare dintre noi poate sa faca la un moment dat o alegere morala cand vine vorba de sexualitate. Poti alege sa devii un pedofil, adulter, sau un homosexual.

Deci este o mare diferenta intre cineva care este pedofil si a fi negru sau alb. Una este o alegere morala, si in acord cu societatea din prezent, acest lucru este gresit din punct de vedere moral. Cealalta nu este o alegere.

“Nu va inselati in privinta aceasta: nici curvarii, nici inchinatorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomitii, nici hotii, nici cei lacomi, nici betivii, nici defaimatorii, nici raparetii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu (1 Corinteni 6:9-10).

Daca homosexualitatea nu este gresita, de ce nu spuneti si despre pedofili ca asa s-au nascut si ca au drepturi?  Versetul de mai sus spune cine nu va intra in Imparatia lui Dumnezeu. Acesta este un avertisment si nu o spun pentru a face rau ci pentru ca imi pasa.

Unii spun: “Pedofilia nu are drepturi pentru ca FACE RAU OAMENILOR. Pedofilii fac rau copiilor. Adultii normali, printre care si homosexualii,  nu fac rau NIMANUI.”

Intrebarea urmatoare este, pedofilii care au poze cu copii semi-dezbracati in computerele lor sunt ok? Nimeni nu este ranit nu-i asa? Argumentul “asa m-am nascut eu” nu merge in sala de judecata. Si nici in Ziua Judecatii.

Articol preluat si adaptat de aici
11 comentarii leave one →
 1. Robotu' de servici permalink
  13/01/2010 12:07 pm

  Noi toti suntem nascuti cu potentialul de a deveni homosexuali…

  Sa zicem. Dar niste studii care sa dovedeasca acest lucru poti sa faci link? Ca de vorbit este usor…

  Intrebarea urmatoare este, pedofilii care au poze cu copii semi-dezbracati in computerele lor sunt ok? Nimeni nu este ranit nu-i asa?

  Nu tii cont de faptul ca acei copii care au fost pozati au fost raniti. Asta lasa urme psihologice adanci in copil.

  Intrebare: DE CE homosexualitatea este un pacat in ochii lui Dumnezeu? Tinem cont ca Dzeu este atotputernic, omniscient si perfect (deci nu are nici o nevoie).

  • 13/01/2010 12:28 pm

   Pedofilia este pedofilie chiar si in gand, oare acesti oameni nu poftesc mai intai de a actiona?

   Biblia spune în mod constant că activităţile homosexuale reprezintă un păcat (Geneza 19:1-13; Levitic 18:22; Romani 1:26-27; 1 Corinteni 6:9). Romani 1:26-27 ne învaţă în mod specific faptul că homosexualitatea este rezultatul respingerii şi a nesupunerii faţă de Dumnezeu. Când anumite persoane îşi continuă viaţa în păcat şi necredinţă, Biblia ne spune că Dumnezeu “îi lasă în voia lor” pentru a săvârşi păcate şi mai mari, cu scopul de a le arăta inutilitatea şi lipsa de speranţă în viaţa departe de Dumnezeu. 1 Corinteni 6:9 proclamă faptul că homosexualii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.

   Dumnezeu nu a creat oamenii cu dorinţe homosexuale. Biblia ne spune că oamenii devin homosexuali din cauza păcatelor (Romani 1:24-27), dar şi în ultimă instanţă ca urmare a propriei lor alegeri în această privinţă.

   • Robotu' de servici permalink
    13/01/2010 9:01 pm

    In gand se petrec multe lucruri. Nu sunt sanctionabile daca nu sunt puse in fapta.

    Biblia (tot in levitic cred) spune ca ce e in apa marii si nu are inotatoare, este abominatie si nu trebuie mancat. Protestezi contra crevetilor si molustelor din alimentatie? Scrie ca taierea parului si a barbei e pacat. Dar tu te tunzi si te razi.
    Dar mai important, eu am cerut in comentariul anterior sa sustii afirmatia cu un studiu ceva. Adica niste oameni care si-au pus capul la contributie sa vada ce si cum. Stii ca aprox. 10% din animaleau comportamente homosexuale? Ca delfinii si maimutele superioare (bonobo cred fac sex de placere, inclusiv homosexual)? Ca „verii” nostri maimutele au comportamente sexuale copiate parca de la oameni? Ca se poate un om sa isi schimbe sexul prin terapie chimica (nu ma refer la organele sexuale ci la psihic si la sistemul endocrin). Stii ca barbatii sunt de fapt niste „femei incomplete” din punct de vedere genetic? Asta nu iti da de gandit? Ori proiectul VIATA este proiectat @#$%^ ori… e natural…

    Noi toti suntem nascuti cu potentialul de a deveni homosexuali.

    si

    Dumnezeu nu a creat oamenii cu dorinţe homosexuale.

    Aici te contrazici. Daca te refereai la Adam spuneam omul, nu oamenii (eventual). Apoi, la cadere (pacatul original), unde scrie ca homosexualitatea este cauzata de caderea in pacat? Mai mult, ai mecanismul caderii in pacat cu aceste consecinte? Motivul?

    dar şi în ultimă instanţă ca urmare a propriei lor alegeri în această privinţă.

    Ma indoiesc ca stii despre ce vorbesti. Si asta pur si simpla pentru ca niu cred ca ai avut o experienta de genul acela. Iar cei care au avut si au spus ce si cum sau simtit, au spus cu totul altceva. Ei au trecut prin asta, cred ca afirmatiilor lor sunt mai solide ca ale tale.

   • 14/01/2010 7:18 am

    Dumnezeu vede si inima, Iisus a spus ca oricine se uita la o femeie ca s-o pofteasca a si preacurvit cu ea in inima lui.

   • Feynman permalink
    18/01/2010 2:10 pm

    Aha. Deci crestinii nu au voie sa se indragosteasca? Cool.

   • 18/01/2010 2:21 pm

    Feynman, a te indragosti nu este totuna cu a preacurvi in inima.

   • Feynman permalink
    19/01/2010 9:41 am

    Nu? Cum poti sa te indragostesti de o femeie fara sa o „poftesti”?

 2. 14/01/2010 5:20 pm

  Mare dreptate ai frate. Inima mea plange ca in vechea noastra tara crestina nu se aplica legea Bibliei. Asa cum spune la Leveticul 20:13
  „De se va culca cineva cu bărbat ca şi cu femeie, amândoi au făcut nelegiuire şi să fie ucisi, că sângele lor asupra lor este.”
  Toti romanii cu astfel de ganduri spurcate sa fie ucisi in pietele publice! Fie ca ti-e vecin, fie ca ti-e frate, fie ca e gunoier sau primar. Sa fie ucis, caci nu este nici un pacat. Biblia spune ca ei vor purta pacatul. Amin.

  P.S. Bineinteles, o femeie care se culca cu o femeie ca si cum ar fi un barbat sa nu fie ucisa. Acesta ar fi un mare pacat…

  • 14/01/2010 9:26 pm

   Noi traim in Romania in 2010. De ce sa aplicam legea civila a unui alt stat de acum 3000 de ani?

   Dumnezeu va judeca toate lucrurile in conformitate cu standardul lui de moralitate (vezi Cele Zece Porunci) si El va avea dreptul sa pedepseasca conform dreptatii.

   • Robotu' de servici permalink
    15/01/2010 9:24 am

    @Claudiu
    Pentru ca asa scrie in Biblie. Si Biblia este adevarata. Si nici o lege nu este peste cea a Bibliei. Observa ca in Biblie nu scrie „lasati-i in pace ca ii va pedepsi Dzeu dupa ce mor”, ci scrie clar „omorati-i”, ceea ce contrazice punctul tau de vedere.

    Cele 10 porunci nu spun nimic despre homosexualitate. Se poate flota logic, si din primel e4 legi – sa iubim pe Dzeu si sa ascultam ce zice fara cracnire – sa deducem ca trebuie sa respectam Biblia ca si cuvant al lui Dzeu. Dar atunci trebuie sa implinim zicerile biblice, si sa le implementam cum scrie acolo: „omorati”. Desi asta bineintels intra in contradictie cu porunca „sa nu ucizi”. Care din nou, e interpretabila. Deci o gramada de interpretari…

 3. 04/04/2010 9:54 pm

  Claudiu, tu, chiar nu stii diferenta intre homosexualitate si pedofilie? Cum poti sa compari cele doua?
  1) intre homosexuali este vorba de sex intre doua persoane mature de acelasi sex care fac aceasta alegere de comun acord. Este vorba de o alegere in urma careia cele doua persoane implicate stiu foarte bine ce urmeaza, ei inteleg implicatiile alegerii lor. Nimeni nu obliga pe nimeni sa faca sex sau sa fie homosexual. Deci, care e problema ta? Care e problema Dumnezeului tau ce fac doi oameni in casa lor, atat timp cat cele doua persoane si-au dat acordul nu mai este problema nimanui. Clar?
  2) in pedofilie este vorba de sex intre un adult si un copil. Adultul cu siguranta stie ce face dar copilul nu stie.Copilul este protejat pana la o anumita varsta de legi tocmai pentru faptul ca el n u este in stare sa faca alegeri si sa inteleaga informatiile care duc la alegerea sa sau implicatiile alegerilor sale.
  Esti un tip bolnav.Suferi rau de tot.
  Cum *&^&%&^ poti sa compari pedofilia cu homosexualitatea?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: